Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Over ons

Historie Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer is vanaf 2010 actief en voorgekomen uit een samenwerking tussen een kantoor voor financiële planning en een gedreven vermogensbeheerder met een passie voor beleggen.

De missie was duidelijk. Een vermogensbeheerder die een passende totaaloplossing en persoonlijke begeleiding biedt aan klanten. In het bijzonder voor klanten die willen beleggen met lijfrente gelden in zowel in de opbouw alsmede uitkerende fase. En hierin is Post Vermogensbeheer succesvol.

Post Vermogensbeheer is inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende onafhankelijke middelgrote vermogensbeheerders van Nederland. Post Vermogensbeheer is een handelsnaam van De Vermogensbeheerder B.V. alwaar in totaal 14 professionals bezig zijn met beleggen.

Post Vermogensbeheer heeft naast kennis van het beheren van vermogens ook de kennis en expertise in huis op het gebied van lijfrente. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar toch zijn we hierin onderscheidend en anders dan onze collega’s in de markt die veelal alleen expertise hebben op het gebied van het beheren van vermogen. En dat is een groot verschil met Post Vermogensbeheer.

Wij hebben een positie op de markt die anders is dan alle andere proposities: jarenlange praktijkervaring en kennis in huis op het gebied van beleggen en financiële planning, persoonlijke aanpak en focus op het behoud en de groei van het vermogen van de klant.

Bij Post Vermogensbeheer staan korte lijnen, betrokkenheid en kwaliteit voorop!

Lodewijk

Vragen?
Wij helpen u graag

073-2600000

Ontmoet ons team

In 1997 gestart als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft mij doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank te maken en later naar een vermogensbeheerder. Aldaar gaf ik beleggingsadvies en beheerde ik de toevertrouwde vermogens van particulieren en rechtspersonen. Ik heb me gespecialiseerd in beleggen binnen een lijfrente.
Lodewijk van Meel

Lodewijk van Meel

Vermogensbeheerder
Marcel Berkers

Marcel Berkers

Financieel planner/Accountmanager
Mijn interesse voor beleggen begon in de zomer van 1998. Met mijn eerste spaargeld kocht ik beleggingsfondsen en volgde ik de financiële markten op de voet. Na 9 jaar voor een grootbank te hebben gewerkt, heb ik de stap naar Post Vermogensbeheer gemaakt. In de afgelopen 13 jaar heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggingsdienstverlening verder ontwikkeld waarbij zowel mijn klanten als mijn directe collega’s mij roemden om mijn enthousiasme, mijn passie voor het vak en mijn oprechte aandacht voor de klant.
Ralf Visschers

Ralf Visschers

Vermogensbeheerder
Lennert van Dinther

Lennert van Dinther

Vermogensbeheerder
Lambert heeft meer dan 20 jaar ervaring in beleggen. Begonnen als handelaar op de agrarische termijnmarkt en daarna als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders. In 2004 is Lambert zich gaan richten op het vermogensbeheer. In 2010 heeft hij Post Vermogensbeheer opgericht samen met Germ Post en Rens Dijkstra.
Lambert Vervoort

Lambert Vervoort

Risk manager
Ik werk sinds 2021 als compliance officer voor De Vermogensbeheerders. Het is een dynamische taak omdat er steeds meer aandacht is en ook moet zijn voor de risico’s waaraan een vermogensbeheerder en haar klanten blootgesteld worden.
Noortje Niessen

Noortje Niessen

Compliance officer